Hvordan bli medlem?

For å kunne se film i Drammen Filmklubb må man være medlem og ha betalt medlemskontigent.

Du blir medlem ved første besøk på en visning hos oss, eller fyll ut innmeldingsskjemaet nederst på siden så ligger medlemskortet klart til deg.

Hva er en filmklubb?

Drammen filmklubb er medlem av Norsk Filmklubbforbund. Hvis du melder deg inn i Drammen filmklubb kan ditt medlemskort brukes i alle filmklubber som er medlem av Norsk filmklubbforbund. Som medlem får man også mulighet til å abonnere på filmtidskriftet Z til medlemspris.

Er det noe du lurer på? Ta gjerne kontakt for informasjon! Vi er også åpne for dine filmønsker. Send oss dem på mail.

Medlemsskapet finnes i tre varianter:

• Du har tre muligheter for betaling av medlemskapet:
    • Du kan VIPPSe til 92399 eller
    • du kan betale i bank til 1234.56.78901 eller
    • du kan betale kontant "i døren" ved ditt første besøk på en visning.
  • Nedenfor finner du detaljer om de ulike typene medlemskap vi tilbyr med priser.
  • Vi tilbyr tre typer medlemskap som gjelder for inntil ett semester, dvs. høsten fra august og fram til jul, og våren fra januar og til juni. Medlemskap tegner du ved en av våre visninger.
  • Det beste er å kjøpe semesterpass (medlemskap + alle filmene i ett semester) for 400 kr (som er et knakende godt tilbud! Det lønner seg!)
    Du kan bruke dette medlemskapet for å se filmer hos andre filmklubber som er tilknyttet Norsk Filmklubbforbund.
    Fra og med høstsemesteret 2016 tilbyr vi semesterpass for kr 200,00 til ungdom under 18 år mot fremvisning av legitimasjon, og til studenter mot fremvisning av studiebevis.

Semesterpasset er personlig og kan ikke overdras til andre!

• Skal man se bare noen få filmer tilbyr vi engangsmedlemskapmed adgang til en visning for kr 80,00.
    Medlemmer av Drammen Kunstforening betaler kr. 50,00 for å se kunstnerfilmen, på andre visninger er det vanlig pris.
  • Fra og med høstsemesteret 2016 tilbyr vi gavekort med et fritt valgt antall visninger.
    Gavekortet erstatter 3-klippsmedlemskapet. Prisen vil avhenge av antall visninger kortet skal gjelde for og er kr. 80,00 pr. visning. Dette betyr at 5 visninger koster det samme som semesterpasset.
    Gavekortet er personlig og kan ikke overdras til andre!

Medlemskap kjøpes før forestillingene. Salget varer i omtrent en halvtime før filmen begynner. Du finner oss i andre etasje ved ved trappen opp til salene på Kino City og ved trappen utenfor Centralen på Union scene. Før visningen holder vi en innledning om filmen og om regissøren.

Alle er velkomne til å bli medlem!

Både de som vil treffe andre filmelskere - og de som vil se film på samme måte som ved en vanlig visning på Kinocity. Det er ingen forpliktelser knyttet til å være medlem.

Sted: KinoCity (sal 5 eller 6) og Union Scene (Multisal 1).

Tid: Hver tirsdag, på Kino City med start kl. 21:00 eller på Union Scene med start kl. 20:00.

Bli medlem av Drammen Filmklubb

Du må fylle ut ett skjema for hvert medlemskap. Du kan enten kjøpe et medlemskap til deg selv eller et gavekort til andre. Det er ingen prisforskjell.

Ditt medlemskap blir registrert i vårt medlemsregister- Medlemsregisteret er grunnlag for Norsk Filmklubbforbund sine innmeldinger til Kulturdepartementet for tilskudd til drift av filmklubbene i Norge. Rapportene til Filmklubbforbundet inneholder bare anonyme data.

NB! Skriv dirtt navn referanse på kvitteringen dersom du betaler i bank eller VIPPSer.

Fornavn*:
Etternavn*:
Fødselsår*:

Postnr og sted*:
Epostadresse*:

Kryss av for type medlemskap (NB! Bare ett medlemskap pr. skjema!):
Semesterpass kr 400,00:             Semesterpass for ungdom/student kr 200,00:
epostbeskyttelse
Skriv koden her*: Contact Us extended form