Gavekort

Flott gavetips fra Filmklubben

Julen er reddet! Alle kan nå kjøpe Filmklubbens gavekort. Et gavekort i Drammen Filmklubb er en fabelaktig gave som både sparer miljøet og høyner intellektet. Du bestemmer selv hvor mange visninger kortet skal gjelde for. Enten 1, 2, 3, 4 eller "Alle". Fra og med 5 visninger blir prisen uansett 400,- og gir inngang til alle de omtrent 20 visningene i kommende semester. Det er ikke lite!

Klikk på gavekortet nedenfor, fyll ut rubrikkene og skriv ut gavekortet. Betal kr 80,- pr visning for 1-4 visninger eller 400,- for "alle" til konto 2351.71.98838 og merk innbetalingen med mottakers navn.

Send en kopi av innbetalingen til kasserer@drammenfilmklubb.no.

Mottaker tar med kortet og løser det ut på første visning.

Julegaven er i boks!

Drammen Filmklubb © 2011-2015 .    Adresse: Postboks 20 Bragernes, 3001 Drammen      epost: drammenfilmklubb@googlegroups.com

Meld fra til webredaktøren dersom du har ris eller ros.
Drammen Filmklubb  2011 - 2018