Generell informasjon

Filmklubbens formål er å fremme interessen for film som kunstart og som opplysnings- og underholdningsmedium.

Program

Vi har to filmklubbsemestere i året. Vi lanserer nytt filmklubbprogram hver sommer og vinter.

Programmet settes sammen av programkomiteen (styret), etter egne ønsker, innspill fra medlemmene og hvilke filmer vi har mulighet til å få tak. Programmet for inneværende semester kan du se ved å velge "Program" i menyen ovenfor. Vil du laste ned og eventuelt skrive ut den aktuelle programkalenderen, kan du gjøre det fra lenken til høyre på startsiden.

Visninger

Visningene er hver tirsdag, enten KinoCity kl. 21:00, sal 6 (spør for sikkerhets skyld da dette kan variere) eller Union Scene kl. 20:15, Multisal 1.

Det holdes en kort presentasjon før filmen starter. Vi legger vekt på dette for å sette filmen og filmskaperen inn i den atuelle sammenhengen, vektlegge filmens kvaliteter, komme med fun facts, og så videre.

På Union Scene er filmene noen ganger knyttet til aktuelle arrangementer.