Vårens visninger

Klikk på plakaten for omtale

Klikk på bildet  for å laste ned Flyeren

2-sidig liggende A5-format.

Klikk på bildet for å laste ned     Plakaten
1-sidig stående A3-format

Abonner på vårt Nyhetsbrev

Medieomtaler
Forslagskassen
Her kan du legge inn ønsker om film vi bør vurdere å vise.

Union Scene tirsdag 01.10 klokken 20:00-22:00, aldersgrense 15 år
Lilja på 16 år lever i fattigdom i en tidligere sovjetstat. Så snur lykken, men er det for godt til å være sant? Sterkt drama som setter trafficking på dagsorden.

16 år gamle Lilja lever i fattigdom i ruinene av en gammel sovjetrepublikk. med en mor som har reist fra henne om løfter om at hun skal komme etter holder håpet oppe. samtidig er situasjonen prekær og hun må ta til takke med en nedlistt leilighet uten hverken lys eller varme. sammen med sin eneste venn, nabogutten Volodja drømmer de om en bedre framtid. Plutselig møter Lilja gutten Andrej. hun blir raskt forelsket og han tilbyr henne en jobb og muligheter i sverige med løfter om en framtid sammen. Lilja griper fort kjangsen og setter seg på flyet mot en bedre framtid, men er dette for godt til å være sant? Regissør Lukas moodysson Tegner ett sterkt bilde med Lilja 4-Ever. En film som best beskrives kan som ett knyttveneslag i bevisstheten og setter trafficking på dagsorden. Drammen filmklubb er stolt av å vise Lukas Moodyssons sterkeste film. en film med ett sterkt rollegalleri og vakre bilder gjør denne til en av de utfordrende skandinaviske filmene som er laget.

• Originalens tittel: Lilya 4-Ever
  • Norsk tittel:
  • Sjanger: Krim, drama
  • Tema: Traffiking/overgrep
  • Nasjonalitet: SVE
  • Årstall: 2002
  • Regi: Lukas Moodysson
  • Skuespillere: Oksana Akinshina, Artyom Bogucharskiy, Pavel Ponomaryov
  • Manus: Lukas Moodysson
  • Foto: Ulf Brantås
  • Klipp: Michal Leszczylowski, Oleg Morgunov, Bernhard Winkler
  • Musikk: Nathan Larson