Høstens visninger

Klikk på plakaten for omtale

Klikk på bildet  for å laste ned Flyeren

2-sidig liggende A5-format.

Klikk på bildet for å laste ned     Plakaten
1-sidig stående A3-format

Abonner på vårt Nyhetsbrev

Medieomtaler
Forslagskassen
Her kan du legge inn ønsker om film vi bør vurdere å vise.

O Lucky Man!

Union Scene tirsdag 15.10 klokken 20:00-23:00, aldersgrense 15 år
En ambisiøs ung forretningsmann og hans ville og farlige reise gjennom Storbritanias klassesystem. Komisk, grotesk og spennende!

Da den ledende kaffeselgeren i nordøst-England dør, blir den sjarmerende og entusiastiske Travis tilbudt jobben. Han griper sjansen og forviller seg inn i en verden av militære etterretningsmedlemmer, ensomme husmødre, medisinske eksperimenter, en hemmelig sexklubb for forretningsmenn og et reisende rockband som ledes av tastaturisten Alan Price fra 60-talls-bandet The Animals. Filmens bisarre og surrealistiske undertoner er gjennomgående også i castingen, hvor flere av skuespillerne spiller to eller tre forskjellige karakterer hver. O Lucky Man! er tidvis komisk, tidvis grotesk, men konsekvent spennende. Det er en spektakulær, episk satire bygget opp rundt surrealistiske sekvenser og drevet av en karismatisk opptreden fra McDowell. Filmen vant flere priser, blant annet 2 BAFTA, og var nominert til Palme D’Or i Cannes.

• Originalens tittel: O Lucky Man!
  • Norsk tittel:
  • Sjanger: Komedie, drama, fantasy