Drammen Kortfilmkonkurranse 2018

Du bør få med deg denne fordi det blir morsomme, rørende, spennende, underfundige, kunstferdige og fantasifulle filmer.

Det er mye talent i Drammen og resten av Norge! Filmklubben inviterer til byens årlige kortfilmkonkurranse, en kveld viet kortfilmperler fra hele landet og med sterke bidrag fra Drammen.

Det blir morsomme, rørende, spennende, underfundige, kunstferdige og fantasifulle filmer. Til begeistring - og kanskje inspirasjon! Her er det duket for både drømmereiser og aha-opplevelser, nettopp slik kortfilmer skal være! Det blir pris for beste film og årets talent. Prisen er kr 5 000 til vinneren. Årets talent mottar faglig veiledning fra Viken Filmsenter. Se Kortfilmkonkurranse-siden for inneværende vårsemester i menyen ovenfor merket "Program" for mer informasjon.

Filmklubben gratulerer! Beste film: "The importance of Doing Something Unimportant" (Regi: Laura Zayan). Talentpris: "The Importance of Doing Something Unimportant" (Regi: Laura Zayan).

Av de 16 filmene som var påmeldt slapp 11 gjennom "nåløyet" til selve konkurransen

Vi gratulerer! Gled dere til å se følgende herlige kortfilmer under Kulturnatta (rekkefølgen kan bli endret):

• Opp i røyk (5:44 -  Ingrid Runde Saxegaard
  • Jernbryllup (9:24) -  Michael Axelsson
  • Same Set - Cake  (3:07) -  Håkon Delbæk
  • Høyden din, holdninga di (10:11) - Sverre Matias Glenne
  • Modern Love (2:47) -  Martin Belgen Isaksen
  • Elsker deg til døde (7:49) - Vibeke Karlsen
  • The Importance of Doing Something Unimportant (7:49) - Laura Zayan
  • Horses (10:14) - Thorkell A Ottarsson og Silje Michaela Kvalheim
  • HENNY (6:17) - Tobias Mikkelsen
  • Narcissus (2:42) - Martin Eiken
  • Hoppetau ( 13:45) - Alexander Svanåsbakken
    • Deltakerens alder må være minimum 15 år
    • Hvis filmen blir valgt til visning, må minst en representant for filmen møte opp på visningen fredag 25. mai. Deltagerne må bekoste deltakelse selv.

Rettighetskrav:

• Hvis filmen fokuserer på en fremføring av et beskyttet musikkverk, må deltakeren sikre tillatelse fra opphavsmenn
    • Deltakeren skal der det er mulig unngå å vise beskyttede kunstverk (f.eks. skulpturer), med mindre kunstverket alene fungerer som en tilfeldig bakgrunn og ikke kan karakteriseres som hovedmotiv
    • Drammen Filmklubb er ikke ansvarlig for betaling av erstatning og andre utgifter som kan komme fra en tredjepart i forbindelse med deltakerens innspilling og etterarbeid som en del av prosjektet. Deltakeren er ansvarlig for å betale alle utgifter som kan oppstå under filmingen

Epost med link til nedlasting av filmer sendes til  leder@drammenfilmklubb.no

Lurer du på noe om kortfilmkvelden, ta kontakt med leder@drammenfilmklubb.no
    (tlf 909 82 861).

Her følger noen lenker til mer stoff om kortfilmer:

NB! Vi har tekniske problemer med skjemaet nedenfor. Send epost til leder@drammenfilmklubb.no med info og lenke til kortfilmen. Påmeldingsfrist er utvidet til 4. mai. NB!

Påmelding og bidragsskjema (IKKE BRUK SKJEMAET NEDENFOR, MEN EPOSTADRESSEN I DEN RØDE TEKSTEN OVENFOR)

Dersom du har fler enn ett bidrag, skriv nettadresse(r) og tittel(titler) til resteren i kommentarfeltet.

Navn*:
    Telefonnr.*: