Program Barnefilmklubben

Barnefilmklubben går som en del av Union Scene for barn og viser film en gang i måneden. Ambisjonen er å ta et dypdykk i filmhistorien og plukke frem klassikere og filmer som har utmerket seg i barnefilmverdenen opp igjennom.

Barnefilmklubben skal være noe annet enn å gå på kino eller se film hjemme. Vi ønsker å skape en helhetlig opplevelse med filmprestasjoner, stemninger og aktiviteter for barna. Vi setter anbefalt aldersgrense på filmene og oppfordrer publikum å ta hensyn til dette.

Ønsker du å engasjere deg i Barnefilmklubben? Vi ønsker personer - både barn, ungdom og voksne, som vil styre og lede Barnefilmklubben videre. Hvis du har spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med Barnefilmklubben, så send oss en epost.

Union Scene for barn:
HJver lørdag kl 12 er det full kulturrulle med kreative aktiviteter og arrangementer for barn og familier på Union Scene. Her er det store og små opplevelser i form av teaterforestillinger, konserter og film i tillegg til deltagende aktiviteter som kreative verksted og ulike workshops. Programmet er allsidig og et samsrbeid mellom mange av kulturaktørene på Union.

* Besøk oss på

Program for våren 2018

Frost (Sing-Along)

Opplev Frost, hitmusikalen fra Walt Disney Animation Studios, som aldri før i en ny Sing-along utgave! Se Anna når hun begir seg ut på et storslagent eventyr – sammen med issageren Kristoff og en snømann ved navn Olaf – for å finne sin søster Elsa, hvis iskalde krefter har lagt hele kongeriket i en evig vinter. Denne utgaven inneholder også kortfilmen Frost Feber, for første gang på DVD. Det er ren magi – og massevis av underholdning for hele familien!


Se mer om filmen på vår Facebook-side.


Fakta:

Sted: Union Scene
Tid: Lørdag 13.01 kl 12:00
Aldersgrense: 5 år
Regi: Walt Disney Studios
Nasjonalitet: USA
Årstall: 2013
Varighet: 98 min


Det levende slottet

Vår tids Walt Disney, japaneren Hayao Miyazaki, er tilbake med en ny animert fabel fylt med magi, trollmenn, underlige skikkelser og en ung jente som trekkes inn i et eventyr større enn hun aner. Det levende slottet er basert på ungdomsromanen Howl’s Moving Castle av britiske Diana Wynne Jones, og fortsetter Miyazakis tematisering av unge menneskers møter med voksne utfordringer, magi og de mest forunderlige skikkelser.

Temaene i Det levende slottet og skikkelsene som fyller universet er beslektet med de vi finner i Miyazakis forrige film Chihiro og heksene (2001). Også i Det levende slottettreffer vi en ung jente som på fortryllende vis møter magi, hekser og trollmenn i en uant dimensjon ved vår kjente verden. Sofie lever et udramatisk liv inntil Ødeheksen forhekser henne til en gammel kone og hun søker hjelp hos den unge trollmannen Hauru og hans levende slott.


Se mer om filmen på vår Facebook-side.Fakta:

Sted: Union Scene
Tid: Lørdag 10.02 kl 12:00
Aldersgrense: 7 år
Regi: Hayao Miyazaki
Nasjonalitet: JAP
Årstall: 2004
Varighet: 115 min


Snøhvit og de 7 dvergene

Møt Snehvit, den onde stemoren, det magiske speilet, heksen med det forgiftede eplet, den gode prinsen og fremfor alt våre elskede favoritter – de syv dvergene; Blygen, Brille, Minsten, Sinnataggen, Lystig, Søvnig og Prosit. Snehvit og de syv dvergeneer en herlig film for hele familien som kan sees om og om igjen ...

Se mer om filmen på vår Facebook-side.Fakta:

Sted: Union Scene
Tid: Lørdag 03.03 kl 12:00
Aldersgrense: Alle
Regi: Walt Disney Studios
Nasjonalitet: USA
Årstall: 1937
Varighet: 80 min


       


Drammen Filmklubb © 2011-2015 .    Adresse: Postboks 20 Bragernes, 3001 Drammen      epost: drammenfilmklubb@googlegroups.com

Meld fra til webredaktøren dersom du har ris eller ros.
Drammen Filmklubb  2011 - 2018