Høstns visninger

Klikk på plakaten for omtale

Se video med presentasjon av filmhøsten 2020

Programflyer,

2-sidig liggende A5-format.

Plakat,
1-sidig stående A3-format

Abonner på vårt Nyhetsbrev

Medieomtaler
Forslagskassen
Her kan du legge inn ønsker om film vi bør vurdere å vise.

Hvordan bli medlem?

For å kunne se film i Drammen Filmklubb må du være medlem. Du blir medlem første gang du besøker oss og betaler medlemskontigent. Hvis du fyller ut og sender inn skjemaet nedenfor ligger medlemskortet klart til deg når du kommer til en visning.

Hva er en filmklubb?

Drammen filmklubb er medlem av Norsk Filmklubbforbund. Hvis du melder deg inn i Drammen filmklubb kan ditt medlemskort brukes i alle filmklubber som er medlem av Norsk filmklubbforbund. Som medlem får man også mulighet til å abonnere på filmtidskriftet Z til medlemspris.

Er det noe du lurer på? Ta gjerne kontakt for informasjon! Vi er åpne for dine filmønsker.

Medlemsskap finnes i varianter til ulike priser. Se priser for medlemskap i DFK for detaljer om hva medlemskapet koster.

Alle er velkomne til å bli medlem!

Både de som vil treffe andre filmelskere - og de som vil se film på samme måte som ved en vanlig visning på Kinocity. Det er ingen forpliktelser knyttet til å være medlem.

Klikk her for å se detaljer om tid og sted for visningene.

Bli medlem av Drammen Filmklubb

Du må fylle ut ett skjema for hvert medlemskap. Du kan enten kjøpe et medlemskap til deg selv eller et gavekort til andre. Det er ingen prisforskjell.

Ditt medlemskap blir registrert i vårt medlemsregister- Medlemsregisteret er grunnlag for Norsk Filmklubbforbund sine innmeldinger til Kulturdepartementet for tilskudd til drift av filmklubbene i Norge. Rapportene til Filmklubbforbundet inneholder bare anonyme data.

NB! Skriv dirtt navn referanse på kvitteringen dersom du betaler i bank eller VIPPSer.

Fornavn*:
Etternavn*:
Fødselsår*:

Postnr og sted*:
Epostadresse*:

Kryss av for type medlemskap (NB! Bare ett medlemskap pr. skjema!):
Semesterpass kr 400,00:       eller     Semesterpass for ungdom/student kr 200,00:
Du kan betale nå med VIPPS nr 92399, eller når du kommer til en visning med bankkkort på vår iZettle terminal. Husk å ta med kvittering hvis du betaler på forskudd.
epostbeskyttelse
Skriv koden her*: Contact Us extended form