Vårens visninger

Klikk på plakaten for omtale

Klikk på bildet for å laste ned vårens Programflyer,

2-sidig liggende A5-format.

Klikk på bildet for å laste ned     vårens Plakat,
1-sidig stående A3-format

Abonner på vårt Nyhetsbrev

Medieomtaler
Forslagskassen
Her kan du legge inn ønsker om film vi bør vurdere å vise.

Fight Club

KinoCity tirsdag 11.02 klokken 21:00, 139 min, aldersgrense 15 år

Kjedelige Jack Møter den kule såpeselgeren Tyler og sammen starter de Fight Club. Med Brad Pitt og Edward Norton. Ett moderne fenomen av en film og en av 90 tallets største klassikere!

Hovedpersonen Jack er en mann som kjeder seg i sin hverdag. Han møter folk som sliter med alvorlige sykdommer for å få litt mening inn i hverdagen sin. Han har egentlig alt i livet. En flott leilighet i beste IKEA-stil, en god jobb der han tjener bra, men framdeles er han ikke tilfreds. Det er ikke før han treffer den karismatiske og mystiske Tyler Durden at han får en mening i livet sitt .Edvard Norton gjør sin sterkeste rolle hittil. Som filmens Jack forakter han seg selv og sitt trygge IKEA-liv. En lønnsmotaker og konsument hvis største utfordring i livet er å velge varer i en katalog. Jack vil være en annen. Han vil være anarkisten Tyler Durden som utholder smerte, er likeglad med alt og alle rundt seg. Tyler og Jack organiserer en kamp-klubb, Fight Club, der menn kan sloss selvrespekten tilbake.
Mens alt går bra i en periode opplever han snart at ikke alt er som det skal og han får seg en sjokkerende overraskelse som snur opp ned på alt...

Fra mesterregissør David Fincher og basert på en roman av Chuck Palauiuk er Drammen Filmklubb Stolt av å presentere ett moderne fenomen og filmklassiker! Filmen fyller allerede 20 år og vi gleder oss til å se den sammen med deg!

Basert på omtale fra NRK og Filmfront

• Originalens tittel: Fight Club
  • Norsk tittel:
  • Sjanger: Drama
  • Tema:
  • Nasjonalitet: USA
  • Årstall: 1999
  • Regi: David Fincher
  • Skuespillere: Brad Pitt, Edward Norton, Meat Loaf
  • Manus: Chuck Palahniuk, Jim Uhis
  • Foto: Jeff Cronenweth
  • Klipp: James Haygood
  • Musikk: Dust Brothers, John King, Michael Simpson
  • Format:
  • Språk: Tale: , tekst:

Mer informasjon om filmen på podcast:

Adresse: Postboks 20 Bragernes, 3001 Drammen

epost: Drammen Filmklubb

Meld fra til webredaktøren dersom du har ris eller ros.
Drammen Filmklubb  2008 - 2020