Vårens visninger

Klikk på plakaten for omtale

Klikk på bildet for å laste ned vårens Programflyer,

2-sidig liggende A5-format.

Klikk på bildet for å laste ned     vårens Plakat,
1-sidig stående A3-format

Abonner på vårt Nyhetsbrev

Medieomtaler
Forslagskassen
Her kan du legge inn ønsker om film vi bør vurdere å vise.

They Shall not Grow Old

KinoCity tirsdag 10.03 klokken 21:00, 99 min, aldersgrense 15 år

Dokumentarfilm fra 1. verdenskrig laget av originalopptak fra krigen og intervjuer med soldatene. Dette er ikke en film om hva som skjedde, den handler om hvordan det var å være soldat fra krigens begynnelse.

Originalopptakene er fargelagt og justert med dagens teknologi for å skape følelsen av nærhet. Lydsettingen, med bakgrunnslyder og rekonstruerte replikker fra profesjonelle stemmeskuespillere. Fortellerstemmene er soldatenes, fra intervjuer gjort på 60- og 70-tallet.
Filmen er laget i forbindelse med hundreårsjubileet for avslutningen av 1. verdenskrig
Peter Jackson er mest kjent som regissøren bak spesialeffektdrevne actionfilmer som Ringenes Herre og Hobbiten-trilogiene, King Kong, og ikke minst hans mer outrerte splatter/komediefilmer fra tidlig i karrieren. Dette er hans første dokumentar (dersom man ser bort fra mockumentaren Forgotten Silver 1995).

• Originalens tittel: They Shall Not Grow Old
  • Norsk tittel:
  • Sjanger: Dokumentar, Historie, Krig
  • Tema: 2010-tallet
  • Nasjonalitet: I(kke) T(ilgjengelig)
  • Årstall: 2018
  • Regi: Peter Jackson
  • Skuespillere: IT
  • Manus: IT
  • Foto: IT
  • Klipp: IT
  • Musikk: IT